7 Haziran, Siyasi Tarihimizde Miladı Olacaktır

7 Haziran, Siyasi Tarihimizde Miladı Olacaktır

Ak Parti Çanakkale Milletvekili Aday Adayı Av. Erdoğan Madak, 7 Haziranda yapılacak seçimlerin Türkiye'nin kaderini etkileyecek bir seçim olacağını belirtti. İstikrarın sürmesi, Türkiye'nin iç barışının, dünyadaki saygınlığının ve ekonomik büyüme ivmesini

Ak Parti Çanakkale Milletvekili Aday Adayı Av. Erdoğan Madak, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak milletvekilliği genel seçimlerinin önemli olduğunu ifade etti. Madak, Milletimiz, 2002 yılından bu yana gerçekleştirilen reformları, demokrasi ve kalkınma çabalarını görmektedir. Bu tarihten itibaren milletin değerlerini, inançlarını, kültürünü ve tarihi mirasını yok sayan bir devlet anlayışı son bulmuştur. Devlet ve millet kucaklaşmıştır. Aziz milletimiz, Millete efendilik değil, hizmetkar olmak anlayışıyla Ak Parti hükümetleri sayesinde tanışmıştır.” dedi. 

Aday adayı Erdoğan Madak, Ak Partinin demokrasi tarihimizde eşsiz başarılara kavuşturan milletimizin 7 Haziran seçimlerinde de büyük bir farkla Ak Partiyi iktidara taşıyacağına inandığını ifade etti. Madak, açıklamasında Milletimizin büyük bir çoğunluğunun beklentisi AK Parti iktidarının devamı yönündedir. Sağlık, ulaştırma, ekonomi, eğitim, dış politika, tarım ve güvenlik başta olmak üzere devletin tüm kurumlarında yapılan köklü reformlar ile Türkiye bugün dünyanın en büyük on yedinci ekonomisi seviyesine ulaşmıştır. Milletimizin, tekrar koalisyon girdaplarında boğuşmak istememektedir. Milletimizin, hastanelerde rehin alınmak, çocuklarını okutamamak, aşsız ve işsiz kalmak ve horlanmak tehdidiyle yaşamamak için tekrar Ak Parti, yeniden Ak Parti diyeceğini biliyoruz. Bunun için bundan önceki seçimlerde olduğu gibi "Bir olalım, iri olalım, diri olalım" diyoruz. Bu millet kendileriyle ilgilenenler ile milletin derdiyle dertlenenler arasında bir kez daha tercih yapacak ve inanıyorum ki bu tercihini Ak Partiden yana kullanacaktır.” dedi.