3 Puan İle Veda

3 Puan İle Veda

Kırmızı Beyazlar 2014-2015 sezonuna Aydın deplasmanında İlker ve Ensar`ın golleri sonrası galibiyet ile veda etti

Spor Toto 3.lig 2.grupta mücadele eden Çanakkale Dardanelspor 2014-2015 sezonuna galibiyet ile veda etti

 Kırmızı Beyazlar belli bölümü yoğun rüzgar ve sağanak yağmur altında oynanan karşılaşmada ligde kalmayı 2 hafta önce garantileyen Çine Madran karşısında 68.dakikada İlker, 81.dakikada ise Ensar`ın golleri ile galibiyete ulaştı.

Suat ve Okan Sarı`nın sakatlık nedeniyle yer almadığı Çine Madranspor maç kadrosunda gençlere ağırlık veren Fatih Uygun ilk onbirde Mertcan, Sertaç ve Ufukcan gibi genç yıldızları sahaya sürdü.

38 derece sıcak altında ve sentetik zeminde başlayan maçın ilk yarısının sonlarına doğru şiddetli fırtına ve ardından da başlayan sağanak yağmur etkili olurken hava ısısı da 17 dereceye kadar düştü.

İkinci yarıda Ufukcan`ın yerine Merthan, Mertcan`ın yerine Görkem ve Uğur Parlak`ın yerine de Oğuz gibi gençleri sahaya süren Fatih Uygun genç oyuncuların fizik ve kondüsyon, deneyimli oyuncularının ise tecrübeleri ile sonuca gitti. Sezonun ilk yarısında SAİ Kayseri Erciyesspor`da forma giyen ve tekrar Çanakkale`ye döndükten sonra bir türlü bekleneni veremeyen İlker`in 68.dakikadaki golü ile 1-0 öne geçen Çanakkale Dardanelspor 81.dakikada bu kez İlker gol pasını aldığı Ensar`a yaptığı asist sonrası bu futbolcunun güzel aşırtma golü ile sahadan 2-0`lık galibiyet ve 3 puan ile ayrılarak galibiyet sayısını 10`a çıkardı. Kırmızı beyazlar ligi bu galibiyet sonrası 34 maçta 10 galibiyet 17 beraberlik ve 7 mağlubiyet ile 47 puan toplayarak 9.sırada tamamladı.