3 Puan İçin Savaşacaklar

3 Puan İçin Savaşacaklar

Çanakkale Dardanel yarın Tavşanlı deplasmanından mutlak galibiyet bekliyor

SPOR TOTO 3.Lig 3.Grupta mücadele eden Çanakkale Dardanel, ligin 33.haftasında yarın deplasmanda Tavşanlı Linyitspor ile karşı karşıya gelecek. İlk yarıda kendi evinde 1-0 mağlup ettiği Tavşanlı Linyitspor karşısında 3 puan arayacak olan Kırmızı Beyazlar, Çanakkale´deki hazırlıklarını tamamlayarak dün Kütahya´ya gitti.

Geçtiğimiz hafta kendi evinde Manavgatspor´u 2-0 ile geçerek moral bulan Çanakkale Dardanel, yarınki maça galibiyet için çıkacak. İkinci yarıda istediği başarıyı yakalayamayan ve play-off potasından uzaklaşarak işi zora sokan kırmızı beyazlar, ligde geride kalan maçlarını kazanıp, potadaki rakiplerinin kaybetmesi muhtemel puanlar sonrası azalan umutlarını güçlendirme hesapları yapıyor.

Hafta başından bu yana Çanakkale´de hazırlıklarını sürdüren kırmızı beyazlar, maç öncesi son antrenmanını dün yaparak maç saatini beklemek üzere kaldıkları otelde kampa girdi. Çanakkale Dardanel teknik direktörü Deniz Kolgu, zor bir süreçten geçtiklerini, saha içi ve dışı birçok olumsuzlukla mücadele ettiklerini ve bunun bedelini de ağır puan kayıpları ile ödediklerini hatırlatarak ?Önümüzde 5 maç var ve biz bu 5 maçı da kazanmak istiyoruz. İyi futbol oynamamıza rağmen sonuca gidemediğimiz çok maç yaşadık. Ama son 5 maçımızda bu kez iyi futbolumuzu galibiyetler ile neticelendirip lig sonunu bekleyeceğiz. Tavşanlı maçı da bu 5 maçtan ilki. Kesinlikle sahaya kazanmak için çıkacağız? dedi.