23 Nisan´ı Hep Birlikte Kutluyoruz

23 Nisan´ı Hep Birlikte Kutluyoruz

Gelibolu Belediyesi´nin, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında düzenlediği ?Adaya Yolculuk? isimli tek perdelik müzikli oyun ile çocuklar keyifli saatler geçirme fırsatı bulacak. Fener Meydanı´nda yapılacak resmi programda da çocuklara uçurtma hediye edilecek.

Gelibolu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nın coşku ve heyecanını aşılamak amacıyla bir dizi etkinlik programı düzenledi.

Şiir, resim ve kompozisyon yarışması

İlkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik bu yıl ikincisi düzenlenen ve Milli Eğitim Müdürlüğü´nün destek verdiği  "Çocukların gözüyle 23 Nisan? konulu şiir, resim ve kompozisyon  yarışmasında dereceye giren öğrenciler seçici kurul tarafından belirlendi. Yarışmada dereceye giren öğrencilerin ödülleri ise 23 Nisan Cumartesi günü Fener Meydanı´nda düzenlenecek kutlama programında saat 15:40´da verilecek.

Ücretsiz tiyatro gösterimi

Gelibolu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nın 96.yılı dolayısıyla, ?Adaya Yolculuk? isimli tek perdelik müzikli oyunu çocuklarla buluşturdu. Gelibolu Değişim Tiyatrosu oyuncuları tarafından sahnelenecek olan ücretsiz oyun, Milli Eğitim Müdürlüğü´nün belirlediği planlama doğrultusunda Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda iki farklı seansta gösterime sunuluyor.

?Uçurtmalarınız bizden!?

Gelibolu Belediyesi, 23 Nisan´da Fener Meydanı´nda yapılacak resmi programda da ?Uçurtmalarınız bizden çocuklar? sloganı ile tüm çocuklara ayyıldızlı Türk bayrak desenli uçurtma hediye edecek. Minik ellerin ayyıldızlı uçurtmaları gökyüzüne salmanın mutluluğu ve heyecanını yaşamasının hedeflendiği görsel şölen için tüm katılımcılara yine ayyıldızlı şapka dağıtımı da yapılacak.

Diğer yandan, Gelibolu Belediyesinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında hazırladığı farklı içerikli görseller de ilçenin çeşitli noktalarındaki yerini aldı.