17 Gençlik'den Yasak Tepkisi

17 Gençlik

17 Gençlik Taraftarlar Derneği Ezinespor- Dardanelspor arasında oynanacak olan karşılaşmaya seyirci yasağı konulmasına tepki gösterdi.

Çanakkale’mizi profesyonel liglerde yıllarca temsil etmiş, Çanakkale’de futbol adına lokomatif olmuş bir kulübün . Kendi memleketin’de taraftarından yoksun bırakılması hiç bir adalet ve etik anlayışa sığmamıştır. Başka spor kulüplerine yapılmayanın bize yapılmış olmasını hiç bir şartta kabul etmediğimizi yetkililerin bilmesini isteriz..

Güvenlik güçlerinin her türlü tedbiri alacak güçte olduğu tartışılmaz bir gerçektir. 50 bin kişilik stadyumlarda hiç bir sorun yaşanmazken #corona veya başka tedbirler uygulanabiliyorken biz de uygulanmak istenmemesi iyi niyetli olunmadığı düşüncesini oluşturmaktadır...

Ayrıca biz Çanakkale’deki hiç bir kulubü Çanakkale Dardanelspor’dan ayrı tutmadık!! tutmayız da!!! Kimliklerin de ezine yazan onlarca kardeşimiz varken Çanakkale’mizin bir ilçesinde; bizim olan bir takımın, yine kendi memleket insanımız ile kavga ediceğimizi yada bir güvenlik sorunu oluşacağını düşünmek abesle iştigaldir.. Olmayan gerginliği bu kararlarla körükleyen güvenlik önlemi aldığını düşünen yetkililerdir.. Bir kaç münferit hareket dışında, bize bir saygısızlık yapılmadığı sürece kendi memleketimiz de bir başka takıma karşı kavgacı bir tutum takınmamız söz konusu bile olamaz... #17gençlik taraftarlar derneği özellikle Ezine başta olmak üzere Çanakkale’nin her ilçesinde, her kasabasında bağları olan bir oluşumdur.. Biz yine bu bakış açısı ile davranmaya devam edeceğimizi kamuoyuna duyururuz. Ancak yeniden bir hedef belirlemiş. Az çok herkesin kalbinde bir yeri olan Çanakkale Dardanelspor’a ve taraftarına yapılan yanlış kararlarında her zaman karşısında OLACAĞIZ..