Balkan Kupası Başladı

Balkan Kupası Başladı

Temsilcimiz Çanakkale Belesiyespor´un favori olduğu eleme maçları Çanakkale´de başladı

Çanakkale Belediyespor´un da Avrupa derecesi kovalayacağı Balkan Kupasında eleme müsabakaları Çanakkale´de başladı.
Geçtiğimiz sezon Türkiye Bayanlar Voleybol 1.Ligini play off maçlarında 6.sırada tamamlayarak Avrupa vizesi alan Boğazın Sultanları ile birlikte 3 takımın katıldığı ve Çanakkale´nin ev sahipliği yaptığı eleme maçlarının ilki Bulgaristan temsilcisi Kazanlak ile Karadağ temsilcisi AOK Rudar takımları arasında oynandı. Çanakkale Belediyespor´un ilk günde maçı olmazken Boğazın Sultanları bugün saat 16.00 da Karadağ temsilcisi AOK Rudar ile ilk maçına çıkacak. Çanakkale Belediyespor´un ikinci maçını ise yarın Bulgaristan temsilcisi Kazanlak ile oynayacak.
Bosna Hersek temsilcisinin katılmaktan son anda vazgeçtiği Balkan Kupası eleme maçlarının ilk maçının ilk setini Karadağ temsilcisi AOK Rudar karşısında etkili oyun ortaya koyan Bulgaristan temsilcisi Kazanlak 25-16 kazandı. Karşılaşmanın diğer setlerinde de üstünlük sağlayan Kazanlak maçı azanarak avantaj elde etti. Bulgaristan temsilcisi Kazanlak ikinci maçını ise yarın Çanakkale Belediyespor ile oynayacak ve eleme grubundan yükselecek takım yarın belli olacak.

Balkan  Kupası eleme maçlarını Çanakkale Belediye Başkanı Ülger Gökhan ve Belediyespor yöneticileri de izledi. Karşılaşmaların ilk günü Çanakkaleli voleybol severler tarafından ilgi gördü.