Ticaret Borsası Edt Expo 2016 Fuarında

 Ticaret Borsası Edt Expo 2016 Fuarında

Çanakkale Ticaret Borsası üyeleri 23 ? 26 Mart tarihlerinde CNR Expo Fuar Merkezinde düzenlenen ?EDT EXPO 4.Ev Dışı Tüketim- Gıda Ürünleri, Sarf Malzemeleri, Ekipmanları Üreticileri ve Tedarikçileri Fuarı?nı ziyaret etti. Düzenlenen organizasyona Çanakkal

CNR EXPO Yeşilköyde bu yıl dördüncüsü organize edilen Türk ev dışı tüketim sektörünün tek fuarı EDT EXPO, alanında Türkiye´de tek, Avrasya´nın da en büyük ev dışı tüketim fuarı olma özelliği taşıyor. Fuar ile ilgili değerlendirme yapan Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Uysal: ? 45 bin metrekare alanda düzenlenen EDT EXPO 2016 Fuarına, Rusya, İran, Irak, Libya, Birleşik Arap Emirlikleri, Sudan, Cezayir, Tunus, İtalya, Yunanistan, Almanya, İngiltere, KKTC, Azerbaycan ve Malezya başta olmak üzere 50 ülkeden ziyaretçinin katıldığını belirtti.

Uysal; ?Diğer gıda fuarlarından farklı olarak üyelerimiz yalnızca sektör profesyonellerini ağırlayan EDT EXPO 2016´da Ev Dışı Tüketim sektörünün güçlü tedarikçileri ile temaslarda bulundular. Yeni iş ortaklıklarına fırsat yaratacak olan bu platformda, yeme içme ve satın alma müdürleri, mutfak şefleri, işletme sahipleri ve üst düzey yöneticilerle en uygun ürün ve hizmetleri yakından tanıma fırsatı yakaladılar. EDT EXPO´da Borsamız üyelerinden KALE GIDA SAN. TİC.A.Ş.- H.Ö.444 ÖZTÜRKLER ve DALGIÇ ZEYTİNYAĞLARI firmalarımız stant açtılar. Stantlarını üyelerimiz ile birlikte gezdik. Çanakkale markalarımızı ziyaretçiler ile buluşturarak gelişen ve büyüyen sektörün nabzını İstanbul´da tuttukları için kendilerini tebrik ettik. Çanakkale Ticaret Borsası olarak her zaman üyelerimizi ve markalarını ulusal ve uluslararası pazarlarda tanıtmak, ihracat hacmini artırmak, firmalar ile ilişkilerini ve işbirliklerini güçlendirmek ve küresel ekonomide hak ettikleri yeri almalarını sağlamalarını amaçladık. Fuar organizasyonumuzda bizlerle birlikte olan üyelerimize çok teşekkür ediyoruz.? dedi.