Sultanlar Güle Oynaya 3-0

 Sultanlar Güle Oynaya 3-0

Çanakkale Belediyespor Avrupa arenasının ilk ayağında Levski Sofia takımını çok rahat geçti

Çanakkale Belediyespor Avrupa serüveninde CEV Callenge Kupası eleme müsabakaları ilk ayağında Bulgaristan temsilcisi Levski Sofia takımını hiç zorlanmadan 3-0 mağlup etti.

As oyuncularını dinlendiren ve rotasyon yaparak kadrodaki tüm oyuncularına ağırlıkta yer vererek mücadele eden Boğazın Sultanları setleri 25-8, 25-12 ve 25- skorlar ile kazandı ve rövanş maçı öncesi ciddi bir avantaj elde etti.

Karşılaşma öncesi Çanakkale Belediyespor sahaya "Terörü lanetliyoruz" yazılı pankart ile çıktı. İstanbul´da meydana gelen patlamada yaşamlarını kaybeden şehitler için saygı duruşunda bulunulmasının ardından istiklal marşımız okundu.

Karşılaşmaya çok iyi başlayan Çanakkale Belediyespor savunma ve hücumda rakibine ciddi bir üstünlük kurdu. İlerleyen bölümlerde yedek oyuncularını sahaya süren Üzeyir Özdurak rotasyon yaptı ve tüm oyuncularının süre almasını sağladı.  Çanakkale Belediyespor ilk seti 25-8 gibi farklı bir skor ile geçti.

Hiç bir varlık gösteremeyen rakibine karşı üstünlüğünü ikinci sette de sürdüren Boğazın Sultanları bu seti 25-12 kazandı ve setlerde üstünlüğünü 2-0´a taşıdı. 3.ve son sette de çok rahat bir oyun ile seti 25-15 kazanan Boğazın Sultanları maçı da 3-0 kazandı ve ocak ayındaki rövanş için büyük avantaj yakaladı.

 

Maçın Karnesi 

Salon: Anafartalar

Hakemler: Eva Tomec Vlatko Rıstovskı

Çanakkale Belediyespor: Sinem, Beyza, Elif, Jarkov, Seda, Ceren, (Buse, Hande, Gözde, Şule), Jana, Seda,

Levski Sofia: Kristina, Elena, Gergana, Kathryn, Denitsa, Desislava (Viktoriya, Zornitsa, Maria), Anelia, Desislava, Iva, Mariana

Setler: (25-08, 25-12, 25-15)

Süre: 19-21-19 (59 dakika)