Haydi Çanakkale Maça

 Haydi Çanakkale Maça

Bayburt ve Gölcük galibiyetleri ile ligde çıkış yakalayan Çanakkale Dardanelspor bu akşam 18 Mart Stadında Niğde Belediyespor´un namağlup unvanına son vermeyi istiyor

Çanakkale Dardanelspor kendi sahasında oynayacağı Niğde Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı. Kırmızı-Beyazlı takım Çarşamba günü kendi sahasında oynayacağı Niğde Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayarak müsabaka saatini beklemeye başladı. Son haftalarda aldığı seri galibiyetlerle zirve yolunda iddialı konumunu koruyan Çanakkale Dardanelspor´da kendi sahasında oynayacağı karşılaşmada hedef mutlak galibiyet.

 

Ensar ve Ahmet oynayabilecek

 

Kendisi gibi şampiyonluk kovalayan rakibi karşısında taraftarının desteğine güvenen Çanakkale Dardanelspor´da zorlu karşılaşmada sakat olan Okan Sarı ve Ümit milli takım kampında olan kaleci Murat Hocaoğlu bu zorlu karşılaşmada forma giyemeyecekler.  Sezonun üçüncü haftasında kırmızı kart görerek altı maç ceza alan Ahmet Yazar ise cezasını tamamladı.  Bu futbolcu teknik yönetimden görev bekleyecek.

 

Kritik 2 Maç

 

Ligin ilk 7 haftasını 3 galibiyet 2 beraberlik ve 2 yenilgi ile geride bırakan ve attığı 8 gole karşın kalesinde 6 gol görerek toplam 11 puan toplayan ve grupta 72nci sırada bulunan Çanakkale Dardanelspor bu maçı kayıpsız atlatarak pazar günü çıkacağı zorlu Darıca maçı öncesi moral ve enerji depolamak istiyor. Lige zorlu fikstür ve ilk haftalarında oldukça zorluk derecesi yüksek ve şampiyonluğa ekip kuran takımlar ile karşılaşan Çanakkale Dardanelspor, Niğde ve Darıca maçlarını kayıpsız tamamlası halinde ligde çok önemli bir başarıya imza atmış olacak ve önemli bir galibiyet serisi ile sonraki haftalar için zirveye ağırlığını koymuş olacak.

 

Taraftar desteği önemli

 

Ziraat Türkiye Kupasında Tokatspor ile başladığı galibiyet serisini Bayburt ve Göcükspor galibiyetleri ile pekiştirerek taraftarlarının da güvenini kazanan Çanakkale Dardanelspor, geri dönüş yaparak kazandığı maçlarda olduğu gibi taraftarlarının desteğine güveniyor. Önceki gün özel bir toplantı yapan ve şehirdeki tüm dinamik taraftar gruplarını harekete geçiren 17 Gençlik Taraftarlar Derneği başta olmak üzere kırmızı beyazlı kulübe ve Çanakkale´ye gönül veren tüm futbolseverler bu akşamki zorlu maça davet edildi. 17 Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Levent Büberci, bu akşam oynanacak zorlu maçta takıma verilecek desteğin önemine işaret ederek Çanakkale Dardanelspor´un başarısı için tüm çevrelere maça gelerek takıma destek olmaları için çağrıda bulundu.

 

Çanakkale Dardanelspor ile Niğde Belediyespor arasında zorlu karşılaşma bu akşam Çanakkale 18 Mart stadında saat 19.00 da oynanacak.