Gazi Süleyman Paşa´da İftar Vakti

 Gazi Süleyman Paşa´da İftar Vakti

Gelibolu Belediye Başkanı M.Mustafa Özacar, Ramazan Ayında mahalle sakinlerini aynı sofra etrafında buluşturan sokak iftarlarının üçüncü programında Gazi Süleyman Paşa Mahallesi´ndeki vatandaşlarla bir araya geldi.

Gelibolu Belediyesi´nin organize ettiği mahalle sakinlerini aynı sofra etrafında buluşturan sokak iftarlarının üçüncüsü Gazi Süleyman Paşa Mahallesi´nde düzenlendi.

Geliboluspor´un sosyal tesisler bahçesinde kurulan iftar sofrasına kalabalık bir vatandaş topluluğu katılırken, programa eşi Birhan Özacar ile birlikte katılan Belediye Başkanı Mustafa Özacar, iftar öncesinde katılımcıların Ramazan ayını tebrik etti. Gazi Süleyman Paşa Mahallesi Muhtarı İbrahim Çelik´in de katıldığı iftar sofrasında, ezanın okunması ile hep birlikte oruçların açılmasının ardından genç bir katılımcı tarafından dua okundu. Belediye Başkanı Mustafa Özacar, gecede yaptığı konuşmada Ramazan Ayının insanları sevgi, kardeşlik ve dayanışma duygularıyla birleştiren bir ay olduğunu vurgulayarak, ?Açık havada kurduğumuz mütevazi iftar sofralarımız ile paylaşma ve dayanışmanın bir örneğini sergileyerek mahalle sakinlerini biraraya getirmeye çalışıyoruz? dedi. Başkan Özacar, Gazi Süleyman Paşa Mahallesi´nde yapılan çalışmalar hakkında da kısa bir açıklama yaparak, ?Bu mahallemizde uzun yılların birikmiş sorunları var ama tümünü etaplar halinde çözüyoruz. Devam eden çalışmalar sonrasında yaşanacak değişim ile Gazi Süleyman Paşa Mahallesi ilçemizin en güzel mahallelerinden biri olacak? dedi.