?Firuze´ ye Dikkat Çektiler

 ?Firuze´ ye Dikkat Çektiler

Demokrasi Platformunda Çanakkalelilere hitap eden Daniş ve Kaşdemir kadın isimli rumuz kullananların kendilerini karalamaya çalıştığını ve algı operasyonları yaptıklarının altını çizdi

Tüm ülkede olduğu gibi Çanakkale´de de 15 Temmuz´da başlayan ?Demokrasi Nöbeti´ devam ediyor. İskele Meydanında her akşam toplanan vatandaşlar ellerinde Türk Bayrakları ile sabahın ilk saatlerine kadar beklerken kurulan demokrasi platformunda her akşam değişik kesimleri temsil eden siyasiler, mülki amirler, bürokratlar ve sivil toplum temsilcileri yaptıkları konuşmalar ile halka hitap etmeyi sürdürüyor.

Geçtiğimiz hafta sonunda demokrasi platformundan halka seslenen iki isim eski Ak Parti Çanakkale Milletvekilleri, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Mehmet Daniş ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri İsmail Kaşdemir çarpıcı konulara değindi. Daniş ve Kaşdemir, FETÖ/PDY örgütünün Çanakkale´de de uzantıları olduğunu ve algı operasyonlarını gazete ve internet köşelerinden yaptıklarını ifade ederek dikkatleri çekti.

AK Parti eski Çanakkale Milletvekilleri İsmail Kaşdemir ve Mehmet Daniş de demokrasi nöbetinde vatandaşlara bu örgütün Çanakkale´de yürüttüğü algı operasyonlarını anlatırken, 15 Temmuz sonrası kapatılan internet sitesi ve bazı gazetelerde takma kadın isimleri ile algı operasyonları yapanlara dikkat çekti.

İsmail Kaşdemir yaptığı konuşmada ?Firuze´ mahlaslı isme dikkat çekerek; ?Bu FETO terör örgütü Çanakkale´de de faaliyet gösterdi. Siyasetçileri; bizleri karalamak için kadın isimleriyle ?Firuze?, ?Feride? isimleriyle bizleri karalamaya çalıştılar? ifadesini kullandı.

İsmail Kaşdemir´den sonra topluluğa hitap etmek için sahneye çıkan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Mehmet Daniş de aynı isimlere dikkat çekti. Mehmet Daniş, FETO/PDY yapılanmasının Çanakkale uzantılarını ise şu sözlerle ifade etti: ?Bunlar yıllarca bu adamı peygamber gibi, Mesih gibi lanse ettiler. Haşa ilahlaştırdılar, çünkü din´le ilk kez bununla tanıştılar. Ve onlar yıllarca süren algı operasyonları yaptılar. Buna Çanakkale´de de tanık olduk, hepimiz muhatap olduk. Takma kadın isimleri ile algı operasyonları yaptılar. Bari kendi isimlerinizi kullansaydınız da o isimleri kirletmeseydiniz. Tüm Türkiye´de olduğu gibi montajlarla, şantajlarla, kumpaslarla algı operasyonlarıyla, yıllarca, gariban insanları sömürerek kullandılar.?