Çocuğunuzu Doğasına Bırakın

 Çocuğunuzu Doğasına Bırakın

Yeter ki doğru bir yönlendirmeyle potansiyelleri ortaya çıkarılsın. Yeter ki öğrenme isteği aşılansın. Bu nedenle, Doğa Okulları´nın eğitim sistemi diğerlerinden farklı.

Doğa Okulları, anaokulundan itibaren çocukların kendilerini tanıyacakları, ilerleyen yıllarda onları başarıya götürecek yeteneği keşfetmelerini sağlayan çok yönlü bir eğitim veriyor. Deneyerek öğrenme modeli, çocukların teorik bilgileri somutlaştırmalarına ve özümsemelerine olanak veriyor. Farklı bakış açıları ve analiz yeteneği kazandırıyor. Doğa Okulları´nda çocuklar, ?sıkıcı? olmayan, ?sıkı? bir akademik eğitimle başarıya ulaştıklarını gördükçe özgüven kazanıyor ve daha fazlasına ulaşabileceklerine inanıyorlar. Disiplinin ?baskı? olmadığını gören çocuklar, stres altında olmadan sınavlara hazırlandıklarından başarıya daha çabuk ulaşıyor. Bunun için, Doğa Okulları´nın eğitim sistemiyle potansiyellerini gerçekleştirebilsin diye gelin siz de çocuğunuzu doğasına bırakın!

Özel Okul Başvurularında Erken Kayıt Avantajları

Erken kayıt avantajları ve özel okul başvuruları devam ederken Türkiye´nin en büyük k12 eğitim kurumu olan Doğa Okulları yeni eğitim-öğretim yılına hazır? Özel okul başvuru ve kayıt sürecinde Doğa Koleji´ni tercih edecek olan veliler; erken kayıt formu ile Doğa Koleji´ne ulaşabiliyor ve ayrıcalıklarla dolu bir eğitim sürecine dahil oluyorlar. YGS, LYS ve TEOG gibi ortak sınavlarda yıllardır Türkiye´nin en başarılı okulu olan Doğa Okulları, özel okullar erken kayıt döneminde öğrencilere sportif ve akademik başarılarına göre %100´e varan burs imkanı da sunuyor. Bu yıl uygulanmaya başlanan ve kolej kayıtlarında devlet tarafından verilen eğitim desteği de Doğa Koleji´nde sizi bekliyor.

Özel Okul Başvuru Sürecinde Uzman Desteği

Özel okul başvuruları sizi yormasın. Doğa Koleji, özel okul kayıt, erken kayıt ve başvuru süreçlerinin tamamında sizlerle... Erken kayıt formunu eksiksiz doldurarak eğitim danışmanlarımızın size en kısa sürede ulaşmasını sağlayabilir, ?ilk?lerin okulundaki yerinizi alabilirsiniz. Çocuğunuzun hayata bir adım önde başlaması için burs imkanları ve danışmanlık hizmetleriyle desteklenen erken kayıt dönemini kaçırmayın!